Seniorengroep

Bent u boven de 50 en wilt u graag in beweging blijven? Misschien is tennis wel iets voor u. Bij Tennisclub Ypenburg hebben we een leuke groep met senioren die 2 keer per week bij elkaar komen om te tennissen. Op dit moment bestaat de groep uit ruim 15 personen die allen boven de 50 zijn. De doelstelling van de groep is om te blijven bewegen en daar plezier in te hebben. Ze spelen met 4 personen op 1 baan rustige potjes. Iedereen is welkom ook als u geen ervaring hebt met tennissen. Er wordt veel gelachen en tussen het spelen door is er ook voldoende rust.
De senioren tennissen op dinsdag van 16.00 tot ongeveer 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot ongeveer 13.00 uur.  Na het tennissen word er ook wat gedronken, zodat het ook een sociale aangelegenheid is.

Wilt u kijken of u dit ook leuk vind? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste keer meedoen is gratis.

Ouder - kind toernooi 2020

Deze zomer gaan we wat geks doen. Omdat door de corona meer mensen dan anders thuis blijven organiseer ik een ouder-kind toernooi. Samen met andere ouders en kinderen gaan je strijden in spannende dubbelspel toernooien.

Indeling gaat op het niveau van de jeugdspeler. Er wordt gespeeld op de halve baan, 3/4 baan en hele baan.  Als 1 van de 2 lid is, uzelf of uw kind, is het toernooi gratis. Is geen van de gezinsleden lid dan vragen wij 5 euro voor de gemaakte kosten per dubbelspelend koppel. Zo kunnen ouders en broertjes of zusjes die niet lid zijn ook meedoen en kunt u ook een introducé meenemen als u dit leuk vind.

De toernooi data zijn:

• woensdag 29-7 van 20.00 tot 22.00
  • woensdag 5-8  van 20.00 tot 22.00
  • woensdag 12-8 van 20.00 tot 22.00
  • woensdag  19-8  van 20.00 tot 22.00
  • woensdag  26-8  van 20.00 tot 22.00

• zondag van 2-8 12.00 tot 14.00
  • zondag van 9-8 12.00 tot 14.00
  • zondag van 16-8 12.00 tot 14.00
  • zondag van 23-8 12.00 tot 14.00
  • zondag van 30-8 12.00 tot 14.00

Er is natuurlijk een tegenspeler nodig dus ik laat het weten als u zich opgeeft en deze er niet is. Het is van al deze data belangrijk dat u en uw kind 5 keer spelen. Gaat u met vakantie kunt u er voor kiezen om 2 keer per week te spelen. Na de vakantie zal op 12 september tijdens de ledendag een prijsuitrijking zijn na de vergadering. Dit zal rond 17.00 uur zijn.

Opgeven voor dit toernooi kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en WhatsApp 0610889075

Hopelijk tot ziens op de baan!

Openingstijden tennispark

In de vakantie loopt alles wat anders door het stoppen van de lessen en omdat ik soms ook een dagje weg wil. Elke week zal ik doorgeven wanneer de opening van de komende week is. Ik streef er na elke week minstens 5 dagen minstens 4 uur per dag open te zijn op tijden waarop de afgelopen periode gebleken is dat er veel vraag is naar banen.

Deze week (Maandag 27 Juli tot en met Zondag 2 Augustus) zijn de velden open op:

• Dinsdag van 16.00 tot 22.00
  • Woensdag van 20.00 tot 22.00
  • Vrijdag van 16.00 tot 22.00
  • Zaterdag van 10.00 tot 14.00
  • Zondag van 10.00 tot 14.00

Kun je niet op deze tijden mag je altijd even contact opnemen met mij 0610889075 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen dan samen kijken naar een tijd die ons beiden schikt. Deze gehele donderdag en vrijdag tot 16.00 uur ben ik wat moeilijk bereikbaar.

Tennisclub Ypenburg ClubApp

Tennisclub Ypenburg heeft zijn eigen ClubApp. In de appstore van uw telefoon kunt u deze eenvoudig zoeken en downloaden. De naam van de App is ClubApp. Bent u lid van de vereniging, dan kunt u inloggen met uw e-mail adres. U kunt zelf een wachtwoord kiezen. Controleer of al uw gegevens in de app up-to-date zijn. Is dit niet zo, dan kunt u deze eenvoudig zelf aanpassen. Na 24 uur zijn is deze data ook in ons achterliggende systeem aangepast.

In de app kunt u eenvoudig banen afhangen of een tennismaatje zoeken. Ook blijft u op de hoogte van het laatste clubnieuws en kunt u de agenda inzien en zien welke activiteiten gepland staan. Zo bent u in een oogwenk up-to-date.

Tot ziens in de ClubApp!

Hoe een baan te reserveren in de ClubAPP

De onderstaande video toont u, hoe u eenvoudig een baan kan reserveren.

Wilt u alles eens rustig kunnen doorlezen? Download dan het stappenplan in pdf formaat.

Kantine is weer geopend!

1 juli mochten bij alle sportverenigingen de clubhuizen weer open. Zo ook bij Tennisclub Ypenburg. Het clubhuis is door de corona maatregelen en de verplichte aanwezigheid van een toezichthouder ook bemand. Bij de toezichthouder vallen er verschillende soorten drinken te bestellen. Heb je zin in iets lekkers bij het drinken geef dit vooral aan. Er liggen allerlei versnaperingen in het clubhuis.

Consumpties kosten tussen de 10 cent en 1,50. U kunt gewoon contant betalen, maar er zijn op dit moment meer opties. Via een tikkie kunt u eenvoudig digitaal afrekenen, er zijn consumptiekaarten beschikbaar die u naar wens in de kaartenbak kan laten staan. Een consumptiekaart mag natuurlijk ook mee naar huis. De consumptiekaarten hebben een waarde van 1 euro (kinderkaart) 5 euro en 10 euro.

Het clubhuis word op dit moment nog verbouwd maar toch kunt u rustig binnen zitten.

Tot snel!